aveti 0 produse in cos
vezi produsele adaugate

0769.577.033
 
Acasa Paleta culori Livrare extensii par Despre extensii de par Video extensii din par natural Cliente Contact
comanda instant la nr. de tel. 0769.577.033; livrare nationala; comanda acum si aceasta va ajunge in cel mai scurt timp la tine
Extensii PREMIUM
clip on
microring
nanoring
cheratina
tape in
cozi
bretoane
accesorii
 
Extensii LUX
clip on
microring
nanoring
cheratina
tape in
cozi
bretoane
accesorii
Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Avand in vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protec?tia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora si Directiva 95/46 / CE ("GDPR") S.C. EXTENSII GRANITEX S.R.L., C.I.F. 37774469, Nr. Registrul Comertului: J38/632/15.06.2017 va depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta atat cu acestea, cat si cu cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Aceasta nota de informare prezinta cum, cand si de ce va prelucram datele cu caracter personal atunci cand achizitionati un produs existent din magazinul online extensii-naturale.com. Daca aveti orice intrebare privind modalitatea in care va prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail contact@extensii-naturale.com.

Folosind formularul de comanda de pe extensii-naturale.com, va exprimati acordul in scris ca sunteti de acord sa stocam datele dumneavoastra (nume si prenume, localitate, adresa, telefon, email) pentru preluarea, validarea, confirmarea si facturarea comenzii plasate pe website, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii etc.

Datele cu caracter personal mentionate in formularul de comanda vor fi stocate pe durata specificata de legislatia in vigoare.

In conformitate cu GDPR, aveti o serie de drepturi: dreptul de acces, dreptul de rectificare, dreptul de stergere, dreptul de restrictionare, dreptul de a va opune.

Puteti sa ne solicitati oricand stergerea datelor dvs. personale furnizate la momentul plasarii comenzii pe website-ul nostru. Pentru aceasta va rugam sa sa ne contactati in scris la adresa de e-mail contact@extensii-naturale.com cu mentiunea "stergere date personale".

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. si furnizorilor de servicii de curierat si/sau furnizorilor de servicii de plata/bancare sau altor furnizori pentru finalizarea si/sau achitarea comenzilor plasate de dvs. pe website-ul nostru.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu colectam sau prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Va asiguram ca facem eforturi tehnice si organizatorice pentru asigurarea securitatii datelor dvs. personale, protejarii lor impotriva distrugerii, modificarii, dezvaluirii ori accesului neautorizat asupra lor.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta politica de confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale.

Extensii Par. Extensii naturale. Extensii de par natural la Super Pret. Oferim mostra gratis! Magazin online de extensii din par natural cu preturi mici. Extensii par de calitate superioara Remy la cele mai competitive preturi, intr-o varietate de lungimi si nuante de culori! Extensii din par natural de cea mai buna calitate si care provin de la un singur donator. La noi veti putea gasi extensii naturale clip on, microring, microstik, nanoring, cheratina, tape in, cusute, trese, cozi, bretoane, precum si accesorii. Extensii drepte, ondulate sau crete. Extensii nuante negru, mahon, natural, pamantiu, castan, saten, ciocolatiu, caramel, roscat, blond, cenusiu, roze, bej, auriu, roz. Bucura-te de un par natural 100% pentru purtari de lunga durata! Garantam calitatea extensiilor noastre! Grad superior de calitate! Parul natural oferit de noi este testat in laborator pentru verificare de autenticitate. Iti oferim o mostra gratis din parul confectionat de noi pentru a te convinge de calitatea extensiilor din par natural! Pentru mai multe informatii sau comenzi, ne puteti apela oricand la 0769.577.033

Politica de confidentialitate
Extensii Naturale